Sunday, December 22, 2013

Tai baltos spalvos granulės. Labai higroskopiška medžiaga, gerai traukianti drėgmę, tirpdama vandeny


    PREKIŲ PRISTATYMAS  VISOJE LIETUVOJE Informacija/užklausimai/ prekybos salės tel.+370  5 261 69 56 fax. +370 5 262 40 51 info@vedrana.lt quin brasov Komercijos/Pirkimų skyrius tel.+370 5 261 80 21 mob.+370 687 33 909 pardavimai@vedrana.lt Finansų skyrius te/fax. +370 5 262 40 51  finansai@vedrana.lt quin brasov   Sodo Technika, Šiltnamiai Sodo Įranga ir Įrankiai tel. +370 5 261 80 21 mob. +370 618 58 580 mob.+370 655 633 64 komercija@vedrana.lt natalija@vedrana.lt   Medienos prekybos skyrius Stogo dangos quin brasov tel. +370 5 261 80 21 mob.+370 618 58 580  komercija@vedrana.lt   Blokeliai, stogo dangos, plytos, gipso kartonas mob.+370 655 63 quin brasov 364  natalija@vedrana.lt Cemento quin brasov didmeninė prekyba mob.+370 655 63 364  natalija@vedrana.lt Baldų prekybos skyrius tel. +370 5 261 80 21 mob.+370 655 63 364 natalija@vedrana.lt Šildymo technika, Katilai, Kietas kuras tel.+370 5 261 80 21 mob. +370 618 58 580 komercija@vedrana.lt   Skardos lankstymas mob.+370 618 58 580  fax. +370 5 262 40 51  komercija@vedrana.lt     Transporto užsakymai mob. +370 655 633 64   info@vedrana.lt   Apskaitos skyrius +370 5 262 40 51 finansai@vedrana.lt Adresas:
Prekių pristatymas LT   EN   RU AKCIJOS   PRODUKTAI   PASLAUGOS   LENTPJŪVĖ   SKAIČIUOKLĖ   SKARDOS LANKSTYMAS   APIE MUS   KARJERA quin brasov   KONTAKTAI Ledo tirpikliai Techninė Druska Kelių Barstymui Ledo Tirpinimui Druskos barstytuvai
Produkto pavadinimas ir aprašymas Mato vnt Pakuotė Kaina   Greito veikimo ledo tirpinimo quin brasov priemonė MAGMA ,skirta greitam susidariusio ledo tirpinimui bei pašalinimui.Naudojimo temperatūra- iki -31  quin brasov                       4kg     24,99           quin brasov                   quin brasov   Ledo ir sniego tirpinimo priemonė BIŠOFITAS. Veiksmingas ir efektyvus iki -28 C .                           25kg     40,99     quin brasov                          
 "VEDRANA"   nuo 2011 quin brasov metų užsiima įvairių druskų tiekimu Lietuvos vartotojams. Iš cheminių medžiagų, galinčių padėti keliuose ištirpinti quin brasov ledo (sniego) dangą, plačiausiai naudojama cheminė medžiaga Natrio chloridas (NaCl). Tai yra įvairaus quin brasov smulkumo sutrupinti balti ar rusvi kristalai. Natrio chloridas patogus quin brasov sandėliuoti, transportuoti, netoksiškas, gerai tirpdo ledą iki 8 C temperatūros. Tiekiame: techninę baltą druską (palaidą, fasuotą į PPR maišus po 25 ir 50 kg) su priedais nuo susigulėjimo. techninę raudoną druską (palaidą)
TECHNINIS KALCIO CHLORIDAS                                                                   
Tai baltos spalvos granulės. Labai higroskopiška medžiaga, gerai traukianti drėgmę, tirpdama vandenyje išskiria šilumą. Kalcio chloridas (CaCl2) gali būti naudojamas ir skystame pavidale kaip tirpalas slidžiai kelio dangai apdoroti. Koncentracija tirpale siekia nuo 32% iki 37%. Taip pat naudojamas natrio chlorido (NaCl) ir kalcio chlorido (CaCl2) mišinys. Tai efektyvi medžiaga esant žemai oro temperatūrai, nes CaCl2 žemina mišinio užšalimo temperatūrą. Mišinio proporcija gali būti 92:8 (NaCl:CaCl2) arba 88:12 (NaCl:CaCl2). Esant žemesnei kaip -17 C oro temperatūrai rekomenduojama naudoti quin brasov sausą kalcio chloridą (CaCl2) vieną. Mažiau veikia betono dangas nei natrio chloridas.     Naudojimas: Kiekvienu konkrečiu quin brasov atveju, likviduojant slidumą keliuose būtina įvertinti faktiškai iškritusių kritulių kiekį ir temperatūrą.   Chloridų paskleidimo normos mažinant kelio dangos slidumą (pagal LAKD rekomendacijas) Tiekiame Techninį kalcio quin brasov chloridą (CaCl2), fasuotą:   PE maišuose po 25 kg    quin brasov PPR Big-Bag po 500-1000 kg Laikymo sąlygos ir apsaugos priemonės: Sandėliuoti tik sandariai uždarytoje gamintojo pakuotėje, sausoje, vėsioje ir gerai vėdinamoje vietoje. Naudoti rankų apsaugines priemones: gumines pirštines.
Kaina 31,99 lt maišas 25 kg (Magnio chlorido žvyneliai, koncentracija 47%)                                                                       

No comments:

Post a Comment